KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Karacasu Ferhuş Ortaokulu

May

Okulumuz 7. sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması gerçekleştirildi.

May

Okulumuz 5/B sınıfı öğrencisi Cansu ÖZGÜNER'i Türkiye Yüzme Federasyonu tarafından  2-3 Nisan 2024 te Sivas ta gerçekleştirilen Para yüzme-Deaf yüzme bölge şampiyonası 2. vize yarışmalarında elde ettiği 5 altın, 3 gümüş vew bir bronz madalyadan dolayı kutluyoruz.

May

Okulumuzda, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM'nin açılışının 104. yıl dönümü kutlamaları coşku ile kutlandı.

Mrt

Okulumuz 6. sınıf öğrencileri arasında bilgi yarışması öğretmenlerimizin büyük katkısıyla gerçekleştirildi.

Mrt

"18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü"  öğrencilerimizin hazırlamış olduğu programla saygı ve minnetle gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Okulumuzda 12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve M.Akif Ersoy´u Anma Günü törenleri tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katılımıyla düzenlenmiştir.

Mrt

OKUL TANITIMLARI KAPSAMINDA 8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ PROJE OKULLARA ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ.