KAHRAMANMARAŞ / DULKADİROĞLU - Karacasu Ferhuş Ortaokulu

Karacasu Ferhuş Ortaokulu

Adres
KARACASU KIRIM MAH. ÜNİVERSİTE CAD. KAHRAMANMARAŞ SÜTÇÜ İMAM ÜNİVERSİTESİ KARACASU KAMPÜSÜ EL SANATLARI NO: 2D DULKADİROĞLU / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Vizyonumuz; fiziki olanakları ile hayat boyu öğrenmeyi destekleyebilecek, boş zamanları etkili ve verimli şekilde değerlendirebilecek, alanın eğitsel, sosyal, sportif ve kültürel ihtiyaçlarını standartlara uygun şekilde karşılayabilecek olanaklara sahip olmayı hedeflemekteyiz.
Misyon
Misyonumuz; farklılaştırılmış eğitsel etkinliklerle öğrencilerimizin; ilgi, istek ve yeteneklerini fark ettirmeyi; bu doğrultuda istendik davranışlarını destekleyerek bir üst öğrenime onları yönlendirmeyi; sosyal, sportif ve kültürel etkinliklerle onların temel becerilerini geliştirmeyi ve bu etkinlikler yoluyla geleneksel mahalle kültürünü canlandırarak okul, imajının pozitif yönde olması için çalışmaktayız.
Öğretim Şekli :Tam Gün (Normal)
Derse Başlama Saati:08.30 / Ders Bitiş Saati:15.05
Elektrik (Klima)
Ulaşım
Necip Fazıl Şehir Hastanesine giden tüm otobüslerle ulaşım sağlanabilir. 28 Numara.
Özel servis yok.
Yerleşim Yeri
Eski KSÜ ve Yeni İstiklal Üniversitesi Yerleşkesinin bulunduğu kampüs alanı Karacasu Konteyner Kentte yer almaktadır. Okulumuz KSÜ´ye ait prefabrik alanda 9 dersliği ortaokul olarak kullanmaktadır. Ayrıca 42 metrekarelik konteynerlardan 13 sınıfı ilkokul olarak kullanmaktadır. Yine AFAD tarafından hazırlanan 3 prefabrik yapı da anasınıfı olarak ikili öğretimle hizmet vermektedir.
Otobüsle 20 dakika. Özel aracınızla 10 dakikadır.
Futbol, basketbol, tenis, gitar ve saz kursları vardır.
Diğer Hususlar
6 Şubat Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası okulumuz 24 Nisan 2023 yılında eğitim öğretime başlamıştır.